Vastgoedstyling

 

Vastgoedstyling

Uw huis verkopen?

 

  • Bij de verkoop van een woning willen zowel de verkoper als de makelaar de woning het liefst zo snel mogelijk én tegen het allerbeste bod verkopen. Met behulp van vastgoedstyling kan dit heel eenvoudig gerealiseerd worden.
  • Vastgoedstyling is de afgelopen jaren een heel succesvolle verkoopstrategie gebleken, waarbij je met een relatief laag budget het hoogste rendement uit de verkoop van je woning kunt behalen. Binnen 1 dagdeel kan een voorbereide woning  verkoopklaar worden gerestyled, zodat die een groter publiek aan zal spreken.  
  • Een gecertificeerd vastgoedstyliste bekijkt de woning door de ogen van potentiële kopers en zorgt er vervolgens voor dat de woning zo aantrekkelijk en neutraal mogelijk wordt gerestyled, zodat de woning er op Funda uit zal springen ten op zichte van de concurrerende woningen.
  • Gaat u liever zelf aan de slag met de adviezen van de vastgoedstyliste?

                         Dat is uiteraard ook mogelijk.


Een gerestylde woning levert geld op!

De juiste woningpresentatie op Funda zorgt ervoor dat uw woning zo neutraal, licht en ruim mogelijk wordt gepresenteerd.

Op die manier zal de woning aantrekkelijker worden voor een groter publiek.
Dat resulteert vaak tot een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. Bij het bekijken van de woningfoto`s beslist een potentiële koper vaak binnen enkele seconden of het huis de moeite waard is om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Een goede eerste indruk maak je maar één keer!

Neem contact op met vastgoedstyliste Erika, die kan u helpen en ontzorgen om een goede eerste indruk te maken, zodat de woning er uit gaat springen op vastgoedsites als Funda.

Vastgoedstyling loont écht!

Een minimaal investeringsbedrag voor vastgoedstyling levert vaak het veelvoudige op. Ook voor  woningen die al langere tijd te koop staan biedt vastgoedstyling  perspectief. Een vastgoedstylist inhuren kost echt een schijntje ten opzichte van het verlagen van de vraagprijs van bv €10.000,- of meer. Verder heeft “het zakken in de vraagprijs” geen toegevoegde meerwaarde, integendeel zelfs!


Nieuwsgierig hoe u uw woning kunt laten restylen door "HOUSE FOR SALE VASTGOEDSTYLING"?
Neem dan vrijblijvend 
contact op.