Over mij

gebowu

 

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben ERIKA VAN BOVEN, gecertificeerd vastgoedstyliste en sinds 2020 eigenaresse van “HOUSE FOR SALE VASTGOEDSTYLING”. Ik ben opgeleid door vastgoedstyliste Kirsten Slager, welbekend van het tv-programma “Uitstel van Executie” van Martijn Krabbé.

 

Als makelaar in opleiding heb ik  vele honderden bezichtigingen mee mogen lopen met de makelaar van Content +, waar ik momenteel ook veel mee samenwerk. Al snel werd mij duidelijk dat een goede woningpresentatie een hele belangrijke rol speelt bij de verkoop(opbrengst) van woningen. Daarom besloot ik om tussentijds het vastgoedstylingscertificaat te behalen.

Zodra ik mijn certifikaat behaald  had, mocht ik meteen  mijn creatieve “vastgoedstylingskunsten” in de praktijk gaan brengen bij deze makelaar. Het is ongelooflijk magisch wat er toen in korte tijd allemaal is gebeurd.

Binnen één jaar bleek ook in Roosendaal vastgoedstyling  bij de verkoop van woningen “een ware succesformule” te zijn, de opdrachten stroomden werkelijk binnen. In de praktijk is inmiddels overduidelijk aangetoond, dat mijn ervaring, kennis en de vele tientallen restylingen en stylingsadviezen per jaar van unieke toegevoegde meerwaarde zijn geweest bij de verkoopopbrengst van woningen.

Voor bijna alle verkopers was vastgoedstyling een onbekend fenomeen. Maar achteraf bleken zij altijd zeer aangenaam verrast en enthousiast over het resultaat én effect van hun optimale woningpresentatie. De positieve reviews spreken voor zich. Het heeft hun leven letterlijk en figuurlijk verrijkt en dat levert uiteraard hele blije gezichten op.

Inmiddels  houd ik mij nu vrijwel dagelijks alleen nog bezig met vastgoedstyling en is het mijn ware PASSIE geworden. Het geeft elke keer weer veel voldoening als er zichtbaar hét verschil wordt gemaakt bij de verkoop en dat zowel verkopers als kopers zeer enthousiast reageren.

Gezien de behaalde successen durf ik oprecht te stellen: “Investeren in vastgoedstyling loont écht”!

Bent u verkoper of makelaar en wilt u weten wat ik voor u  kan betekenen om een optimale verkoopdeal te scoren? Neem contact met mij op en ik informeer u graag en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Wellicht tot ziens?

 

foto 2

   

   foto 1

foto 3